28. mai

Tabatha-trening, åpen for alle

Gymsalen, Kvalsund skole
Kategori: Idrett og friluftsliv
Annet
Stein Erik Holmgren
Uke: 22
29. mai

Folkemøte: Kommunereform og Arctic Race of Norway

Kokelv
Kategori: Folkemøter
Annet
Uke: 22
30. mai

Tabatha-trening, åpen for alle

Gymsalen, Kvalsund skole
Kategori: Idrett og friluftsliv
Annet
Stein Erik Holmgren
Uke: 22
30. mai

Aktiv på dagtid

Aktiv på dagtid er deg som ønsker å komme i form ved å gå turer på dagtid sammen med andre. Kanskje sliter du med plager eller håper å unngå dem. Da er aktiv dagtid midt i blinken for deg. Turene er for alle aldersgrupper, både ung og litt eldre.
Vi starter opp onsdag 7/2 kl. 10:30. Oppmøte ved Coop i Kvalsund. Etter turen serverer vi en kopp kaffeeller te.
Påmelding ved oppmøte eller på www.perletur.no

Kategori: Sosialt
Bibliotek
Kvalsund kommune og Finnmark friluftsråd
Uke: 22
31. mai

Strikke-cafe

Lillesalen, Miljøbygget
Kategori: Sosialt
Annet
Hanne Sara
Uke: 22
31. mai

Folkemøte: Kommunereform og Arctic Race of Norway

Kvalsund
Kategori: Folkemøter
Bibliotek
Uke: 22

Kontakt

logoKKtekst

 

Servicekontoret: 784 15 555 

Vakttelefon brann og redning: 965 15 550

Legekontor 784 15 900

Servicekontoret@kvalsund.kommune.no

 

Facebook logo

follow us on instagram Instagram

 

God stemning på Skaidi Vinterfestival

24. og 25. mars ble Skaidi Vinterfestival arrangert for første gang ved alpinanlegget på Skaidi. Kvalsund Kommune og Skaidi Alpin som inviterte til åpen alpinbakke med gratis skiheis og ferdig preparert skiløype.

IMG_20170325_162008
IMG_20170325_143650

Fredags kveld var duket for ungdommenes dag i bakken. Omlag 30 - 40 ungdommer møtte opp. Brannvesenet og norsk folkehjelp var også til stede denne kvelden. Kvelden gikk uproblematisk for seg og responsen fra ungdommene var god. I tillegg til varmestuen hadde kommunen satt opp egen lavvo hvor brannvesenet serverte pølser og bålpopcorn. 

 

Lørdag våknet skiglade mennesker opp til strålende vær på Skaidi. Klokken 11:00 startet arrangementet i bakken, og de mest ivrige hadde allerede møtt opp halvannen time før. Skaidi Alpin anslår at det på det meste var omtrent 300 stykk i bakken samtidig og at det har vært opp i mot 1000 besøkende på arrangementet.

 

Brannvesenet hadde stand med aktiviteter for barna. De fokuserte også på forebygging av brannsikkerhet på hytta. Standen ble godt besøkt og det ble lagd mat på bålet. Tryggheten i bakken ble ivaretatt av Norsk Folkehjelp.

 

Totalt sett var arrangementet vellykket og timene gikk fort unna denne lørdagen, og etterhvert tuslet fornøyde mennesker hjem med gylden farge i kinnene. Beklageligvis var værprognosene for søndag meget dårlig og av den grunnen valgte vi å avlyse arrangementet denne dagen.

 

Kvalsund Kommune vil utbringe en stor takk til Skaidi Alpin, Norsk Folkehjelp og Kvalsund og Hammerfest Brann og Redning for en strålende helg på Skaidi.