Kontakt

logoKKtekst

 

Servicekontoret: 784 15 555 

Vakttelefon: 965 15 550

Legekontor 784 15 900

Servicekontoret@kvalsund.kommune.no

 

Facebook logo

follow us on instagram Instagram

 

Vinneren får plass i NAFs veibok og ruteplanleggeren

Kåring av kommunens fineste område!

Nominer det du mener er kommunens fineste område! Send bildet på E-post med stedsnavn/områdenavn og begrunnelse, eller bruk #mittkvalsund på Instagram og Facebook. Området som vinner vil bli oppført på ruteplanleggeren og NAF boken som kommer i januar 2018

Mer info under bildet

 

Kvalsundbru

Det er ikke et krav at du sender begrunnelse, det holder med bilde og hvor det er i fra for at det skal telle med i nomineringen. Husk å bruke #mittkvalsund om du sender inn på facebook eller Instagram. 

For å kvalitetsikre riktig sted og hvorfor nettopp dette er kommunens fineste område, oppfordres det til også å sende følgende info: 

  •          En beskrivelse av området. Hva finner man der, og er det et sted man kan dra hele året? Etc.
  •          Veibeskrivelse fra «sentrum» i kommunen til beste startpunkt/parkeringsplass (gjerne med koordinater)
  •          Om området også har et nettsted er det fint.

Bildet må også være fritt for heftelser og kunne brukes i forskjellige sammenhenger, nett, bok osv. Fotografens navn er viktig.- Bildene dere sender inn må kunne brukes i andre sammenhenger men blir kreditert. 

Send inn på E-post til ulf-terje.eliassen@kvalsund.kommune.no

Om alle kommunene sender inn innen sommeren 2017 kommer de med i NAF boken som kommer i januar 2018, men allerede nå vil de fortløpende legges ut på Ruteplanleggeren til NAF på nett, https://www.naf.no/tjenester/ruteplanlegger/.

Frist for nominering er 5.mars

Deretter avstemning blant de 10 med flest nomineringer frem til 1.april. Vinneren vil så bli annonsert på kommunens hjemmeside. 

(Dersom noen steder er i samme området kan det være at disse blir slått sammen. Vurdering av dette blir tatt etter en helhetsvurdering) 

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut