15. desember

Julequiz på Kroa

KIL arrangerer førjulsquiz. Max 5 stk pr. lag. 50kr. pr. deltaker. 100 kr. i premie. Anbefales å gi til barn -og unge-tiltak.

Kvalsund kroa
Kategori: Sosialt
Annet
KIL
Uke: 50
17. desember

Bingo

Matbingo
Priser : Dobbel 200 kr.
Enkel 100 kr.
Ark 10 kr.
Bingotusj 30 kr.
Salg av brus, kaker, kaffe og brus. Kan betale med vipps, kort og kontanter.

Kvalsundkroa
Kategori: Sosialt
Annet
KIL
Uke: 50
26. desember

Romjulsturnering - fotball

Når julematen er fortært kan det være godt å møtes for en vennskapelig fotballturnering i romjulen. Ta på deg joggeskoa og bli med!

Kvalsundhallen
Kategori: Idrett og friluftsliv
Annet
Kvalsund Idrettslag
Uke: 52

Kontakt

logoKKtekst

 

Servicekontoret: 784 15 555 

Vakttelefon: 965 15 550

Legekontor 784 15 900

Servicekontoret@kvalsund.kommune.no

 

Facebook logo

follow us on instagram Instagram

 

Kommunens fineste område er kåret

Området Kvalsundbrua-Saraby er blitt kåret til kommunens fineste område i forbindelse med oppføring i NAF veibok og ruteplanleggeren

NAF veibok skal oppdatere sine bøker og informasjon om de ulike kommunene. Norsk friluftsliv, som administrerer denne forespørselen, har bedt om innspill på kommunenes fineste områder slik at disse kan bli oppført i deres register. NAFs nye veibok kommer ut i 2018, mens oppføringer på ruteplanleggeren vil bli gjort fortløpende. 

Kvalsund kommune har siden januar avholdt en konkurranse der det var mulig å nominere sine favorittsteder. Til slutt ville en kunne gi sine stemmer på Facebook via "likes", delinger og generelt engasjement. Det ble videre nedsatt en intern gruppe som skulle gjøre en totalvurdering av dette. 

Valget falt til slutt på området Kvalsundbrua-Saraby. 

Begrunnelsen for dette var:

Revsneshamn hadde flere likes, men ikke like mange delinger og engasjement som delinger og kommentarer som Saraby. I tillegg er det viktig å presisere at dette er kommunens fineste område spesielt med tanke på NAF veibok og ruteplanleggeren. Revsneshamn er dessverre for utilgjengelig for biltrafikk som dette spesielt retter seg mot etter vår vurdering. Kommunen har altså ikke tatt en beslutning om en offisiell kåring av kommunens fineste område, men administrativt i henhold til forespørselen fra Norsk friluftsliv. Kvalsundbrua - Saraby strekker seg også over et større område som går gjennom fint kulturlandskap, hvor flere steder på veien vil være fine å oppdage for tilreisende. Selv om ikke hele området var nominert, mener vi det er lurt å strekke ut området helt fra Kvalsundbrua, siden hele området mot Saraby er av en spesiell og flott karakter. 

Øvrige resultater:

Saraby: 48 likes og 3 delinger, 21 kommentarer, 3 nomineringer

Revsneshamn: 66 likes, 8 kommentarer

Øvre Neverfjordvatnet: 9 likes 

Torskefjorden: 6 likes

Slettelva: 8 likes, 2 kommentarer

Selkop: 7 likes

Halsen: 4 likes, 1 kommentar

Kvalsund: 19 likes

Kokelvdalen: 13 likes, 1 kommentar, 2 nomineringer

Kokelv: 7 likes

Kvasunddalen: 25 likes

Repparfjorden: 1 likes

Feilkilder: Det kan være bilder er delt og likt av flere, men vanskelig å holde oversikt om en ikke deler direkte fra siden. Antall "likes" telles heller ikke i hovedbildet om andre har delt disse videre. 

 

Vi takker alle som har nominert, sendt inn bilder og engasjert seg for sine favorittsteder i kommunen. Spesiell takk til innsender av bildet av Saraby, Gunn Evy Romsdal Ludvigsen!