Hva skjer?


Registrer ditt arrangement i kultur- og aktivitetskalenderen

Kontakt

logoKKtekst

 

Servicekontoret: 784 15 555 

Legekontor 784 15 900

Servicekontoret@kvalsund.kommune.no

 

Facebook logo

follow us on instagram Instagram

 

Presentasjon av Kvalsund skole

Kvalsund skole ligger i kommunesenteret Kvalsund. Kvalsund skole ligger i naturskjønne omgivelser på Halsen med utsikt til Stallogargo. Torskefjorden og Klubben. Kvalsund skole er en 1 - 10 skole med ca 66 elever. Rektor på skolen er Anne Karin Østensen.

Kvalsund skole ligger i kommunesenteret Kvalsund. Skolen ligger i naturskjønne omgivelser på Halsen med utsikt til Stallogargo, Torskefjorden og Klubben. Bak skolen ligger idrettsplassen midt mellom lyng og fjellrabber. Området blir mye brukt sommer som vinter til blant annet uteskole.

 

Kvalsund skole er 1-10 skole med ca 66 elever, 13 pedagogiske ansatte pluss øvrig personell. Det er SFO på skolen. Skolen har et ungt og utviklingsorientert personale fra alle kanter av landet. Vi legger til rette for at arbeidstakeren får jobbe med sitt kompetanseområde i utstrakt grad. Dette gir våre ansatte en unik mulighet til å jobbe med sine interessefelt i skolen, utvikle seg selv og få bred erfaring.

 

De ansatte har mange fordeler hos oss. Vi kan blant annet nevne: Lokalt lønnstillegg, treningsrom og svømmebasseng til fri bruk på fritiden. Vi har også mulighet til å tilpasse for trening i arbeidstiden.

 

Skolen har hatt vurdering og lesing som fokusområder de senere år. 

 

 

Kvalsund kommune har som visjon å være mulighetenes kommune. Kvalsund skole fremstår som mulighetenes skole.

 

shareon email.png shareon print.png