Tekststørrelse: font small.png font default.png font large.png
Tekstkontrast: Svart på hvitt - normalt Gult på svart - invertert Svart på gult
stilling-ledig

2. gangs utlysning

Helse- og omsorgssjef

Kvalsund kommune har ledig en spennende og utfordrende stilling som helse- og omsorgssjef (H&O-sjef) for snarlig tiltredelse. H&O-sjefen er med i rådmannens ledergruppe, og blir rådmannens nærmeste rådgiver innenfor områdene helse og omsorg. Det er behov for en framtidsrettet leder som kan videreutvikle hele sektoren for å skape et best mulig tilbud til innbyggerne. H&O-sjefen har det administrative ansvaret for helse- og omsorgstjenestene, som omfatter lege- og fysioterapitjeneste, helsestasjon/helsesøster, barnevern, sykehjem og skjermet enhet, hjemmetjeneste, rus- og psykiatritjeneste, omsorgsboliger for barn/unge og omsorgsboliger for personer med ulike bistandsbehov. Vi søker deg som trives med en spennende hverdag og utfordrende arbeidsoppgaver.

Søknadsfrist 05.06. Nysgjerrig på om dette kan være noe for deg? Kontakt rådmann Gunnar Lillebo på tlf. 951 89 027

stilling-ledig

2. gangs utlysning

Fastlege i Kvalsund kommune

Kvalsund kommune har ledig hjemmel for fastlege med tiltredelse etter nærmere avtale, vi kan for øvrig tilby deg et trivelig og faglig utfordrende miljø med dyktige og engasjerte medarbeidere.

 

Kommunen har 2 fastlegehjemler som har felles listeansvar for ca 1150 pasienter. Til begge hjemlene er det knyttet 25 % fastlønnet stilling som benyttes til kommunale oppgaver. For øvrig driver legene privat praksis.

Legene mottar per-capitatilskudd etter utjamningsmodellen, dvs. for 1200 pasienter hver.

stilling-ledig

Søknadsfrist 08.05.16

Ledig stilling som landbrukskonsulent

Ved Kvalsund kommunes næringsavdeling er det ledig en spennende og utfordrende stilling som landbrukskonsulent for snarlig tiltredelse. Landbrukskonsulenten er saksbehandler for fire kommuner: Hammerfest, Kvalsund, Hasvik og Måsøy kommuner. Vi søker deg som trives med en hektisk hverdag og utfordrende arbeidsoppgaver. Vi kan tilby varierte og spennende arbeidsoppgaver innen landbruk og skog. 

stilling-ledig

Søknadsfrist 08.05.16

Ledig stilling som helse- og omsorgssjef

Kvalsund kommune har ledig en spennende og utfordrende stilling som helse- og omsorgssjef (H&O-sjef) for snarlig tiltredelse. H&O-sjefen er med i rådmannens ledergruppe, og blir rådmannens nærmeste rådgiver innenfor områdene helse og omsorg. Du vil derfor i stor grad være med å initiere og ivareta prosjekter som skal forme kommunen for fremtiden. Det er behov for en framtidsrettet leder som kan videreutvikle hele sektoren for å skape et best mulig tilbud til innbyggerne. H&O-sjefen har det administrative ansvaret for helse- og omsorgstjenestene, som omfatter lege- og fysioterapitjeneste, helsestasjon/helsesøster, barnevern, sykehjem og skjermet enhet, hjemmetjeneste, rus- og psykiatritjeneste, omsorgsboliger for barn/unge og omsorgsboliger for personer med ulike bistandsbehov. Politisk styres etaten av omsorg- og oppvekstutvalget. Vi søker deg som trives med en spennende hverdag og utfordrende arbeidsoppgaver. 

0_1338401

Helsesøster i 100 % Vikariat med mulighet for fast ansettelse i perioden 01.07.2016 – 30.06.2017

Kvalsund er en kyst- og fjordkommune i Vest Finnmark med ca 1100 innbyggere. Kommunen har full barnehagedekning og gode helsetjenester. Områdene i kommunen gir fine muligheter til friluftsliv i en vakker og variert natur. Vi har også en flerbrukshall med blant annet skytebane, klatrevegg, minigolfbane og nærmiljøanlegg, og 6-hulls golfbane. Kommunens hjemmeside www.kvalsund.kommune.no

 

Kontaktinfo

Kulturkalenderen

Juni 2016
MaTiOnToFr
22
    12345
23
6789101112
24
13141516171819
25
20212223242526
26
27282930   
Tips oss på: e-post
TOPP topp.png
Web levert av CustomPublish AS | Design av mindresin