Tekststørrelse: font small.png font default.png font large.png
Tekstkontrast: Svart på hvitt - normalt Gult på svart - invertert Svart på gult
stilling-ledig

Næringssjef

Ved Kvalsund kommunes næringsavdeling er det ledig en spennende og utfordrende stilling som næringssjef for snarlig tiltredelse. Næringssjefen er kommunens kontaktpunkt mot næringslivet i kommunen, og er også saksbehandler for saker til næringsfondet. Næringssjefen bistår med råd og veiledning, samt å knytte kontakter mot øvrige myndigheter, både kommunale og statlige. Vi søker deg som trives med en hektisk hverdag og utfordrende arbeidsoppgaver. Du vil i stor grad være med å initiere og ivareta prosjekter som skal forme kommunen for fremtiden.

 

2 ledige stillinger som sykepleier ved Kvalsund sykehjem

Ved pleie- og omsorgstjenesten i Kvalsund har vi to ledige stillinger for snarlig tiltredelse i 100 % fast stilling som sykepleier.

Arbeids- og ansvarsområde:

Som vår kollega deltar du i den daglige driften av sykehjemmet og hjemmetjenesten og har ansvar i henhold til dette. I tillegg vil du ved ansettelse få opplæring ved legestasjonen.

Som sykepleier vil du ha både primærkontaktansvar og gruppeansvar på sykehjemmet og hjemmetjenesten.

Vi ønsker å ha trygge og myndiggjorte ansatte.

Kvaliteten på tjenestene vi yter skal være god. Som vår nye kollega ønsker vi at du skal ha et ønske om å løfte eldreomsorgen, gjøre ditt beste for kolleger, pasienter/brukere og pårørende, og dele ditt engasjement med oss!

Pasienten/brukeren skal være i fokus!

Nyopprettet prosjektstilling i Kvalsund kommune

Kvalsund kommune har vedtatt å opprette et mottakskontor for nye tilflyttere og nye bedrifter i kommunen. I denne forbindelse lyses det ut en 2-årig prosjektstilling.

Et av hovedområdene i prosjektstillingen blir markedsføring av kommunen, samt informasjon mot tilflyttere og bedrifter. Videre skal stillingen jobbe opp mot innvandrertjenesten i Kvalsund kommune.

1 sykepleier i 100 % fast stilling og div helsefagarbeiderstillinger i ulike str

Pleie- og omsorgstjenesten i Kvalsund kommune søker:

I pleie- og omsorgstjenesten jobber sykepleierne og helsefagarbeiderne i integrert 2- og 3-delt turnus, dette betyr arbeid hver 3. helg og at ansatte jobber både i hjemmetjenesten og på sykehjemmet. Sykepleiere arbeider pr tiden aktive og ikke aktive nattevakter, men har hjemmevakter innarbeidet i turnus.

Kontaktinfo

Kulturkalenderen

Februar 2016
MaTiOnToFr
05
1234567
06
891011121314
07
15161718192021
08
22232425262728
09
29      
Tips oss på: e-post
TOPP topp.png
Web levert av CustomPublish AS | Design av mindresin