Tekststørrelse: font small.png font default.png font large.png
Tekstkontrast: Svart på hvitt - normalt Gult på svart - invertert Svart på gult

To ledige 100 % faste stillinger som pedagogisk leder i Kvalsund barnehage

Kvalsund barnehage er en liten barnehage som består av tre avdelinger fordelt på to hus. Vi er 11 ansatte og 36 barn. Barnehagen ligger i naturskjønne omgivelser med skog og turløyper rett utenfor døren.

Vi søker deg som er nysgjerrig og ønsker nye utfordringer i vår flotte barnehage. Du må like å samarbeide med andre og ha stor respekt for andre mennesker. Du må like å jobbe selvstendig og ønske å utvikle deg som fagperson. Barna som går i vår barnehage skal kunne se tilbake på barnehagetiden som en fin tid. Vi skal være med på å bygge en solid og trygg plattform hvor barna kan blomstre videre. Du mener dette er en av de viktigste jobbene som finnes og har tro på at du kan utgjøre en forskjell for barna. 

Barnehagen bestreber seg på å ha et godt arbeidsmiljø, og ønsker en god bidragsyter velkommen. 

Ledig stilling som teknisk sjef

Ved Kvalsund kommunes tekniske avdeling er det ledig en spennende og utfordrende stilling som teknisk sjef for snarlig tiltredelse. Vi søker deg som kan lede en avdeling med høyt tempo og utfordrende arbeidsoppgaver. Du vil i stor grad være med å initiere og ivareta prosjekter som skal forme kommunen for fremtiden. 

Tjenesteområde

Viktige arbeidsoppgaver vil være å samordne og videreutvikle de kommunaltekniske og planmessige tjenestene og sikre at disse blir levert til rett tid og av god kvalitet. Teknisk sjef har det faglige, økonomiske og administrative ansvaret for tjenesten. Oppgavene og ansvaret dekker feltene innenfor kommunal drift (veg, vann, avløp og renovasjon), kommunale eiendommer, regulerings- og arealplanlegging, oppmåling, byggesaksbehandling, havner og brann. Teknisk sjef inngår i rådmannens ledergruppe.

Nyopprettet stilling som miljøarbeider/-terapeut i Kvalsund kommune

Kvalsund kommune har vedtatt å bosette 12 flyktninger i 2015 og 10 flyktninger i 2016. I forbindelse med bosettingsarbeidet oppretter kommunen en fast 100 % stilling som miljøarbeider/-terapeut. Det tas forbehold om Kvalsund kommunestyres godkjenning. Miljøarbeideren/-terapeuten skal arbeide tett opp mot flyktningkonsulenten i kommunen og skal bidra i den praktiske delen av integrering og bosettingen. Dette innebærer mye direkte oppfølging av de bosatte flyktningene og erfaring fra denne typen arbeid er derfor svært ønskelig. Vi leter etter en positiv og selvgående person som tar initiativ og vekker tillitt hos mennesker i en sårbar fase av livet.

Ledig stilling som assistent, Kvalsund barnehage

Kvalsund kommune har engasjementstilling som assistent, 80 % i Kvalsund barnehage ledig omgående.

Vi leter etter deg som:

  • har evne til å bygge gode relasjoner med barn, foresatte, kolleger og samarbeidspartnere som er tilknyttet barnehagen.
  • er en tydelig og klar voksen
  • har pågangsmot og engasjement
  • er utviklingsorientert og lærevillig
  • snakker godt norsk
  • har erfaring fra jobb med barn 

Ledig 50 % avtalehjemmel for fysioterapeut

Kvalsund kommune har ledig 50 % avtalehjemmel for driftstilskudd til privatpraktiserende fysioterapeut.


Kommunen har behov for off. godkjent fysioterapeut med allsidig kompetanse innen allmenn fysioterapi. Erfaring fra jobb med driftstilskudd er en fordel. I tillegg er erfaring med medisinsk treningsterapi og Redcord Stimula ønskelig.

 

Prosjektleder for velferdsteknologi – engasjement

Måsøy, Kvalsund, og Hammerfest kommune igangsetter et velferdsteknologisk samarbeidsprosjekt. Hovedfokuset i prosjektet vil være på trygghets- og sikkerhetsteknologi. I den forbindelse utlyses internt en

60 % prosjektstilling som prosjektleder for velferdsteknologi

 

Kontaktinfo

Kulturkalenderen

November 2015
MaTiOnToFr
44
            1
45
2345678
46
9101112131415
47
16171819202122
48
23242526272829
49
30      
Tips oss på: e-post
TOPP topp.png
Web levert av CustomPublish AS | Design av mindresin