Du er her: Hjem Aktuelt Næring
18. juni

Aktiv på dagtid

Aktiv på dagtid er deg som ønsker å komme i form ved å gå turer på dagtid sammen med andre. Kanskje sliter du med plager eller håper å unngå dem. Da er aktiv dagtid midt i blinken for deg. Turene er for alle aldersgrupper, både ung og litt eldre.
Vi starter opp onsdag 7/2 kl. 10:30. Oppmøte ved Coop i Kvalsund. Etter turen serverer vi en kopp kaffeeller te.
Påmelding ved oppmøte eller på www.perletur.no

Kategori: Sosialt
Bibliotek
Kvalsund kommune og Finnmark friluftsråd
Uke: 25
18. juni

Fotballkamp herrer

Kategori: Idrett og friluftsliv
Annet
Kvalsund idrettslag
Uke: 25
20. juni

Stallodagene

Kommunens kultur- og festdager

Kategori: Kultur
Bibliotek
Uke: 25
27. juni

Friluftsskole

Mer info kommer

Kokelv
Kategori: Idrett og friluftsliv
Bibliotek
Uke: 26
28. juni

Strikke-cafe

Lillesalen, Miljøbygget
Kategori: Sosialt
Annet
Hanne Sara
Uke: 26

Kontakt

logoKKtekst

 

Servicekontoret: 784 15 555 

Vakttelefon brann og redning: 965 15 550

Legekontor 784 15 900

Servicekontoret@kvalsund.kommune.no

 

Facebook logo

follow us on instagram Instagram

 

Næringsutvikling

Markedspotensial

I Kvalsund kommune ligger det mange ubenyttede muligheter innenfor ulike næringer. Kvalsund som knutepunkt og Finnmarks mest attraktive hyttekommune. Nærhet til opplevelser og naturskjønne omgivelser sommer som vinterstid gjør at reiselivsnæringen har et stort potensiale. Det planlegges etablering av gruvedrift av selskapet Nussir ved gamle Folldal verk, veibygging, planlegging av ny flyplass og nærhet til olje og gassindustrien i Hammerfest gir potensiale for etableringer. Nærhet til vekstnæringen fiskeri og havbruk gjør Kvalsund til en attraktiv kommune.

Stockfish_640x480.jpg

God plass

Næringsvirksomhet med plassbehov vil finne Kvalsund som et attraktivt alternativ til våre naboer. Her er områder ferdig regulert for industri og muligheter for vekst og ekspansjon. Kvalsund gir deg muligheter til å betjene markeder i hele Vest-Finnmark fra samme sted. I nærheten av det forventede gruveområdet ved Folldal finner du det nye industriområdet Markopneset med ca 40 mål tilgjengelige industriarealer. Det er også lagt til rette arealer for akvakultur og ulike fiskeri- og havbruksnæringer

Infrastruktur og adkomst

God infrastruktur og enkel adkomst gjør Kvalsund til en svært relevant aktør innen industri, turisme og logistikk. Europavei 6 og Folldal Industrikai gir muligheter for adkomst via sjø eller vei. Det er tre flyplasser i nærheten, i Hammerfest, Lakselv og Alta. Avinor har satt av 2 milliarder kroner til utbygging av en ny flyplass i Kvalsund på Grøtnes, så fremtiden bringer enda flere muligheter for bedrifter som ønsker å etablere seg her. 

Tilrettelagt for vekst

Vi har fokus på å tilrettelegge for etableringer og vekst. Har du en god ide til nyetablering eller ekspansjon av bedrift er du velkommen til å slå av en prat med tilflytterkontoret eller næringsavdelingen for bistand og veiledning. De ulike støtteordningene som finnes får du hjelp og tips til av oss. 

Se høyremeny for mer informasjon

 

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut