23. juli

Aktiv på dagtid

Aktiv på dagtid er deg som ønsker å komme i form ved å gå turer på dagtid sammen med andre. Kanskje sliter du med plager eller håper å unngå dem. Da er aktiv dagtid midt i blinken for deg. Turene er for alle aldersgrupper, både ung og litt eldre.
Vi starter opp onsdag 7/2 kl. 10:30. Oppmøte ved Coop i Kvalsund. Etter turen serverer vi en kopp kaffeeller te.
Påmelding ved oppmøte eller på www.perletur.no

Kategori: Sosialt
Bibliotek
Kvalsund kommune og Finnmark friluftsråd
Uke: 30
26. juli

Strikke-cafe

Lillesalen, Miljøbygget
Kategori: Sosialt
Annet
Hanne Sara
Uke: 30

Kontakt

logoKKtekst

 

Servicekontoret: 784 15 555 

Vakttelefon brann og redning: 965 15 550

Legekontor 784 15 900

Servicekontoret@kvalsund.kommune.no

 

Facebook logo

follow us on instagram Instagram

 

Nyoppstartet fotballgruppe med overveldende engasjement og oppmøte

Hele 23 møtte opp på Kvalsunds første offisielle fotballtrening for damer som ble arrangert torsdag 5.oktober

Historisk med eget damelag i Kvalsund

En historisk dag for aktivitets- og friluftskommunen Kvalsund. Torsdag 5.oktober møtte hele 23 damer opp på den første ofisielle fotballtreningen i fotball for damer. Enda var det noen som ikke kunne akkurat denne dag og det rapporteres om hele 44 som har meldt sin interesse. Initiativtaker Ronja Rønneberg tror ikke det har vært et damelag i fotball i Kvalsund før. Etter å ha undersøkt litt klarer heller ikke vi å se at det har vært det. 

Trening, gøy og morro

Gruppa bestod i all hovedsak av damer fra Kvalsund kommune, men et par gjestespillere fra Troms og Hammerfest var også med på oppstartstreningen. Ronja bekrefter også at en er velkommen med på laget selv om en ikke er fra Kvalsund. Siden dette er første trening er hun avventende med å bekrefte om det blir seriespill.  Målet er hovedsakelig å gi et tilbud der en skal kunne kombinere trening og å ha det sosialt og morsomt ilag. Men med 44 interesserte registrerer vi jo at Kvalsund har nok til å starte egen serie med 4 elleverlag. 

Treningstider

Det er foreløpig ikke satt opp faste treningstider, men de venter på treningstider fra styret i Kvalsund IL som har inne søknad hos kommunen. Informasjon om dette vil komme. Ronja Rønneberg og Hanna Åkesson fungerer som trenere for gruppa. 

Kvalsund Il damelag_640x427.jpg

På bildet: 

Foran: Sofie Hansen Nederst fra høyre: Caroline Nøstvik, Hanne Kristine Brattsti, Tiril Olsen, Maria Aksberg, Stine Holmen, Ronja Rønneberg, Marita Hagerupsen Øverst fra høyre Nita Hansen, Caroline Moen, Malene Njuolla, Thea Reiten, Helene Sivertsen, Kine Svendsen, Hanna Åkesson, Guro Hansen, Merete Sivertsen (bakerst), Veronika Pedersen, Katrine Myrseth