15. desember

Julequiz på Kroa

KIL arrangerer førjulsquiz. Max 5 stk pr. lag. 50kr. pr. deltaker. 100 kr. i premie. Anbefales å gi til barn -og unge-tiltak.

Kvalsund kroa
Kategori: Sosialt
Annet
KIL
Uke: 50
17. desember

Bingo

Matbingo
Priser : Dobbel 200 kr.
Enkel 100 kr.
Ark 10 kr.
Bingotusj 30 kr.
Salg av brus, kaker, kaffe og brus. Kan betale med vipps, kort og kontanter.

Kvalsundkroa
Kategori: Sosialt
Annet
KIL
Uke: 50
26. desember

Romjulsturnering - fotball

Når julematen er fortært kan det være godt å møtes for en vennskapelig fotballturnering i romjulen. Ta på deg joggeskoa og bli med!

Kvalsundhallen
Kategori: Idrett og friluftsliv
Annet
Kvalsund Idrettslag
Uke: 52

Kontakt

logoKKtekst

 

Servicekontoret: 784 15 555 

Vakttelefon: 965 15 550

Legekontor 784 15 900

Servicekontoret@kvalsund.kommune.no

 

Facebook logo

follow us on instagram Instagram

 

Villmarksfestivalen

Påmelding til Vill-Ungdom 2017 åpnet!

Fjorårets festivalsuksess gjentas - helgen 8.-10.september arrangeres årets villmarksfestival i Kvalsund kommune!

Hva er Vill-Ungdom?

Festivalen er en gratis og rusfri festival for unge i Finnmark mellom 13 og 22 år. Innholdet og rammene rundt festivalen bygger på Finnmarksungdommens identitet, som både er naturinteresserte med praktisk bruk av naturen og dets ressurser, men samtidig også urbane. Alle er invitert, også om det skulle være ungdommer utenfor fylket. Førstemann til mølla prinsippet gjelder ved påmeldingen. Frokost, lunsj og middag vil deltakerne få gratis. Det blir egen kiosk på området i tillegg. 

 

Hvem kan delta? 

Målgruppen er ungdom mellom 13 og 22 år, i Finnmark. Festivalen er imidlertid åpen for alle som måtte ønske å delta, innenfor aldersgruppen. Vill-Ungdom er et lavterskeltilbud, hvor alle unge som ønsker å bruke naturen kan delta, uavhengig av erfaring. 

Saken fortsetter under bildet

villmakfestival2017_640x896.png

Påmelding i skjema her 

Aktiviteter

Det vil i år avholdes flere ulike workshops med blant annet håndtering av fisk, jakt og fiske, skyting på bane, kunstutøvelse rettet mot lokal kultur, bruk av naturen, førstehjelp, orientering m.m. Påmeldingene til de ulike workshopen kommer cirka to uker før festivalstart. Det er kun påmeldte deltakere til festivalen som får mulighet å melde seg på disse. Meld deg derfor på snarest mulig. 

På kvelden holdes det konserter på Miljøbygget (ved Rådhuset) hvor det også vil være åpen kiosk. Årets artister er Ragnar Teisrud, Tara S. Markusen, Kevin Boine og Dj Lasse. 

I år får vi også besøk av hundeløpskjører Dag Torulf Olsen som har kjørt Finnmarksløpet en rekke ganger og deltatt på verdens lengste og kanskje mest utfordrende hundesledeløp "Iditarod" i Alaska. Han tar med hundene slik at deltakerne får prøvd å være hundeløpskjører for en kort periode, samt forteller/fremviser sine opplevelser og erfaringer. 

Villmarksbarna kjent fra NRK kommer også og holder praktisk innføring i bruk av naturen og fremvisning/fortellinger fra sine opplevelser i villmarken. 

 

Overnatting

Det vil i år være en todelt camp. En hovedcamp "Camp Villmark" og en for de litt viderekommende "Camp X-treme". Hovedcampen blir på ei gresslette ved siden av rådhuset og Camp X-treme ved Trollvanneter cirka 1 km fra hovedcampen. Det er ved hovedcampen alle stands og aktiviteter vil foregå ved og ta utgangspunkt fra. Campen ved Trollvannet er for de som ønsker å overnatte i litt roligere omgivelser, komme litt nærmere naturen og kanskje vil fiske utover natta. Overnatting vil foregå i telt/lavvo o.l. Om ikke deltakerne har utstyr selv kan en kan kontakte oss, dette er mulig å få låne.  

 

For oppdaterte nyheter følg oss på Facebook 

Instagram: villungdom

Snapchat: vill-ungdom

 snap

Vi er ellers interesserte i både frivillige og sponsorer for festivalen. Er du interessert eller har øvrige spørsmål om festivalen kan du kontakte festivalansvarlig Ulf-Terje N. Eliassen eller ungdomsleder Henrik Vaséli, 

Festivalen er sponset av: Kvalsund kommune, Finnmark Friluftsråd, Hammerfest kommune, Finnmarkseiendommen, Hammerfest havn, Finnmark ressursselskap og Hammerfest prosjekt og drift

ulf-terje.eliassen@kvalsund.kommune.no eller 47626414

henrik.vaseli@kvalsund.kommune.no eller 93429977

Påmelding i skjema her 

villmarksfetsival5