Du er her: Hjem Aktuelt

Hva skjer?


Registrer ditt arrangement i kultur- og aktivitetskalenderen

Kontakt

logoKKtekst

 

Servicekontoret: 784 15 555 

Legekontor 784 15 900

Servicekontoret@kvalsund.kommune.no

 

Facebook logo

follow us on instagram Instagram

 

Sett av 30.juni til 6.juli!

Kvalsund kommune har bestått som selvstendig kommune i 150 år. Dette skal markeres og feires i hele kommunen. 

Kvalsund150_facebook-hovedarrangement.jpg

Litt om hva som skjer fremover og hva som er klart:

Det legges opp til en feiring av hele kommunen, der bygdesamfunnene skal være i fokus. Det blir derfor aktiviteter og arrangement spredt utover hele kommunen. Slik ser det ut pr nå:

Søndag 30.Juni: Åpning av jubileet i Kvalsund med diverse arrangement

Mandag 1.Juli: Diverse arrangementer i Stallogargo (Kvaløya)

Tirsadg 2.Juli: Diverse arrangementer i Revsneshamn

Onsdag 3.Juli: Diverse arrangementer i Klubbukt (Repparfjord nord) 

Torsdag 4.Juli: Diverse arrangementer i Neverfjord (Vargsund)

Fredag 5.Juli: Diverse arrangementer i Kokelv

Lørdag 6.Juli: Diverse arrangementer i Kvalsund med hovedavslutning

Befolkningen i Hammerfest kommune inviteres til å delta på alle arrangementer og det vil etterstrebes å sette opp transport mellom arrangørstedene. Spesielt er dette sett på i sammenheng med kommende kommunesammenslåing. Vi ønsker å invitere Hammerfests befolkning til å bli bedre kjent med vår kultur og bygdesamfunn.

Før dette vil det bli arrangert bålsermonier ved arrangørstedene som en inngang til jubileumsåret. Dette i februar/mars. 

Foreløpig legges det opp til faste innslag hver dag med lokal kultur og presentasjon av områdene. Dette kan inneholde alt fra musikk, dans, kunstutøvelse, bilder, fortellinger, filmpresentsasjon etc. I tillegg arrangement rettet mot ungdom. Lørdag 6.juli legges det opp til finale med et større arrangement. Hva og hvordan dette blir er ikke endelig avklart. 

 

OBS: Vi ønsker flere lag/foreninger/ressurspersoner med videre i planleggingen. Det er også mulig å arrangere på tvers av bygdene/arrangørsteder. Altså kan et lag/forening/ildsjeler fra Kvalsund arrangere en aktivitet i Neverfjord og motsatt. 

Utgifter til arrangementene bistår Kvalsund kommune med. Det er også mulig å søke ulike typer tilskudd. Ta kotakt for mer info. 

Har du en ide til hva som kan arrangeres eller kan bidra, send en E-post til ulf-terje.eliassen@kvalsund.kommune.no eller tlf. 476 26 414

 

Ønsker du å følge planleggingen og ta del i debatten rundt prosessen kan du gjøre dette via facebookgruppen (trykk på bildet):

facebookgruppe[1].JPG

Kvalsundkommune_150-årsjubileum_plakat.jpg