23. juli

Aktiv på dagtid

Aktiv på dagtid er deg som ønsker å komme i form ved å gå turer på dagtid sammen med andre. Kanskje sliter du med plager eller håper å unngå dem. Da er aktiv dagtid midt i blinken for deg. Turene er for alle aldersgrupper, både ung og litt eldre.
Vi starter opp onsdag 7/2 kl. 10:30. Oppmøte ved Coop i Kvalsund. Etter turen serverer vi en kopp kaffeeller te.
Påmelding ved oppmøte eller på www.perletur.no

Kategori: Sosialt
Bibliotek
Kvalsund kommune og Finnmark friluftsråd
Uke: 30
26. juli

Strikke-cafe

Lillesalen, Miljøbygget
Kategori: Sosialt
Annet
Hanne Sara
Uke: 30

Kontakt

logoKKtekst

 

Servicekontoret: 784 15 555 

Vakttelefon brann og redning: 965 15 550

Legekontor 784 15 900

Servicekontoret@kvalsund.kommune.no

 

Facebook logo

follow us on instagram Instagram

 

Skøytebane i Kvalsund!

Teknisk avdeling i samarbeid med Kvalsund Brann og Redning har laget skøytebane på sletten nedenfor kirken. Satser på at den er klar fra 20.januar 

Teknisk etat ved Geir Israelsen har i samarbeid med Kvalsund Brann og Redning planlagt og igangsatt skøyteisbane nedenfor kirken. 

I skrivende stund spyles flaten, før isen skal få sette seg og bli klar for publikum. Forhåpentligvis er banen og isforholdene såpass gode at det allerede fra 20.januar er åpent for allmennheten. 

Banen vil bli vedlikeholdt gjennom vinteren med brøyting og vannspyling ved jevne mellomrom. Det vil også bli utplassert benker eller paller som besøkende kan sitte på når en skifter, eller om en bare ønsker å sitte og beskue folk på glattisen. 

Det vil bli tatt en evaluering etter årets sesong for videre utbedring av banen og fasiliteter mot neste sesong. 

Minner samtidig om kommunens utstyrssentral som bemannes av servicekontoret i kommunens åpningstider. Her kan blant annet skøyter og annet utstyr lånes. 

På forsidebildet, fra Kvalsund Brann og Redning fra venstre: Adrian Israelsen Dybvik, Svein Tore Kristoffersen, Odd Kjetil Rydningen

image1_640x480.jpeg

image4_640x480.jpeg

image5_640x480.jpeg

image6_640x480.jpeg

image2_640x480.jpeg