Hva skjer?


Registrer ditt arrangement i kultur- og aktivitetskalenderen

Kontakt

logoKKtekst

 

Servicekontoret: 784 15 555 

Legekontor 784 15 900

Servicekontoret@kvalsund.kommune.no

 

Facebook logo

follow us on instagram Instagram

 

Vill-Ungdom 2019

Påmelding til årets ungdomsfestival er nå klar! 

plakat

 

 

“Finnmarkingen er en som liker å være ute, men som også slapper av inne foran TV´n. En som trives på fjellet, på havet og i byen. Finnmarkingen kan stå timesvis alene ved elvekanten og finnmarkingen kan være i selskap med andre i dagevis. Finnmarkingen stifter gjerne nye bekjentskap, og finnmarkingen verdsetter gjensyn med gamle venner. Finnmarkingen er ikke nødvendigvis fra Finnmark, for finnmarkingen er litt av alt. Men en finnmarking vet selv hva en finnmarking er.”

Hva: Ungdomsfestival

Påmelding: Trykk her!

For hvem: Deg mellom 13 og 22 år, som er glad i natur, konserter, underholdning og sånn :) Alle ungdom er velkommen, i fjor hadde vi over 100 deltakere fra 8 ulike kommuner. 

Hvor: Kvalsund, ved rådhuset. (30 min fra Hammerfest med buss, 1,5 time fra Alta med buss) Sjekk rutetider her  

Tidspunkt: Fredag 30.august til søndag 1.september. Innregistrering fra klokka 12:00 og åpning i miljøbygget fredag kl. 18:00

Hvordan: Overnatting i telt og lavvoer på festivalområde. Fasiliteter som toalett og dusj er tilgjengelig i Kvalsundhallen. 

Workshops: Det vil bli ulike workshops på lørdagen, alt fra overlevelse i naturen, fiske, kunst, baneskyting, media/film mm. Påmelding til den enkelte workshop vil skje ved innregistrering og oppmøte. 

KonkurranserGå inn på Vill-Ungdoms status under publiseringen av påmeldingen (Facebook). Tagg den eller de du vil ha med deg til årets Vill-Ungdom.
Du er da med i trekningen av årets Vill-Ungdomgenser
Vi trekker ut 2 vinnere blant de som har tagget. Genseren deles ut ved oppmøte fredag 30.august.

Mat: Alle måltider serveres gratis (frokost, lunsj og middag) itillegg er det åpen kiosk der micromat kan kjøpes. 

Hva kan man gjøre: Fiske i elva like ved (kanskje biter laksen på), fiske i vann (15 min gåtur), fiske i havet (5 min gåtur)  

Sikkerhet: Det vil være voksne vakter tilstede døgnkontinuerlig som har godkjent politiattest for arbeid med barn og unge. I tillegg vil det gjennom store deler av helgen være fagpersonell tilstede som sanitet og helsesøster. Deltakere som ønsker å sove hos venner/bekjente i Kvalsund, må gi beskjed ved innregistrering. Bobiler eller campingvogn er ikke tillatt som overnattingssted på festivalområde. 

Tips: Dette er en utefestival, så ha med gode med klær. Ullundertøy, en varm genser og en god jakke så går det nok bra. Husk også telt, sovepose og liggeunderlag. Om du ikke har telt kan vi være behjelpelig slik at du kan låne. 

Andre ting: Send melding til vår Facebookgruppe eller til festivalansvarlig Ulf-Terje Nyheim Eliassen (47626414 - ulf-terje.eliassen@kvalsund.kommune.no)

Detaljer og presentasjon: (mer info kommer) 

Tonje Helene Blomseth - https://www.tonjeblomseth.com/

Marthe Nyvoll - film/media

To halve og en hel - revy

Ieksil - band

Akkisan - band

Snøstorm - band

Tatiana Nilsen - kunst

Hundevogn og stell av hunder

Besøksgård 

Baneskyting

Forsvaret v/HV-17

Vest Finnmark Jeger og fiskeforening

Fefo - Finnmarkseiendommen

Terje Wikstrøm (ordfører) - fiske

Gunnar Lillebo (rådmann) - fiske

 

shareon email.png shareon print.png